SGRASSATORE
odtłuszczacz i odplamiacz wielofunkcyjny do ubrań, tapicerek, kuchni i łazienki.
ZASTOSOWANIE:
-DO UBRAŃ (MARSILIA, MUCHIO BIANCO)
na plamy tłuste typu podkład, szminka, olej a również krew, plamy z herbaty kawy i owoców aplikujemy sgrassatore na plamę pozostawiamy na 10-15 minut następnie zapieramy lub wrzucamy do pralki z żelem Eco Bolle. Świetnie sprawdza się do najcięższych zabrudzeń.
-DO TAPICERKI, DYWANÓW (MARSILIA, MUCHIO BIANCO)
spryskujemy plamę tak jak w przypadku ubrań pozostawiamy na 10-15 minut a następnie wycieramy czystą szmatką aż do usunięcia plamy, w razie potrzeby powtarzamy zabieg
-DO GARNKÓW , PATELNI (PLUS)
stosować tylko do powierzchni zewnętrznych, nie używać do części wewnętrznych w których przygotowujemy jedzenie, np. spryskujemy spód patelni, pozostawiamy na 20 -30 minut następnie szczoteczką drucianą usuwamy przypalony tłuszcz i zanieczyszczenia
-DO GLAZURY KUCHENNEJ, SZAFEK LAKIEROWANYCH I MATOWYCH (MARSILIA, MUCHIO BIANCO)
spryskujemy płytki pozostawiamy na 15-20 minut a następnie czystą szmatką wycieramy powierzchnie
-DO BLATÓW KUCHENNYCH PLASTIKU I PLASTIKU (MARSILIA, MUCHIO BIANCO)
spryskujemy i wycieramy czystą szmatką
-DO WANNY I UMYWALKI (PLUS)
aplikujemy produkt i pozostawiamy na 10-15 minut a następnie usuwamy zabrudzenia gąbką i spłukujemy wodą
-DO FUG, PIEKARNIKA I KUCHENKI GAZOWEJ, ELEKTRYCZNEJ
aplikujemy produkt i pozostawiamy na 10-15 minut a następnie usuwamy zabrudzenia gąbkom, piekarnik przecieramy dodatkowo szmatką zamoczoną w czystej wodzie
ZACHĘCAMY DO PRZETESTOWANIA WIELU INNYCH PRODUKTÓW FIRMY ECO BOLLE
Chemia na wagę. Nasza firma specjalizuje się w produktach skutecznych a zarazem delikatnych dla nas oraz środowiska. Produkty są bardzo skoncentrowane, dzięki czemu wydajniejsze od reszty płynów na rynku.Wszystkie produkty są Ekologiczne. Biodegradowalne w 96%!!! Nie zawierają EDTA, dwutlenku chloru, fosforu, enzymów, sztucznych aromatów, barwników oraz konserwantów. Nasze płyny są wolne od metali ciężkich takich jak nikiel, chrom, kobalt poniżej 0,05ppm.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz